9 februarie 2023

Raliul Bucovinei

Ediția a XI-a, 17 – 18 iunie

ZIS ȘI FĂCUT!

2 min read

⭐️ Primele 15 echipaje înscrise beneficiază de cazare gratuită!

🚗 Așa cum organizatorii au anunțat, Raliul Bucovinei oferă, la ediția aniversară – cea cu numărul 10, mai multe beneficii participanților. Astfel, taxa de înscriere este 0 pentru fiecare echipaj, iar primii 15 participanți la Campionatul Național de Raliuri 2 Betano înscriși la cea de-a 10-a etapă a actualului sezon vor primi cazare gratuită la Hotel Eden*** din Câmpulung Moldovenesc, câte o cameră dublă, pentru trei nopți, în perioada 28-31 octombrie.

🤝 „Grație implicării de apreciat a autorităților locale și județene am reușit să ne ținem de promisiunea anunțată în urmă cu mai mult timp, aceea de a sprijini echipajele înscrise la Raliul Bucovinei oferindu-le mai multe facilități. Este ultima etapă din acest campionat 2021, sunt puncte importante puse în joc și îmi doresc să conteze eforturile organizatorilor astfel încât să ne bucurăm de un adevărat spectacol pe probele raliului și la Suceava Rally Show, iar la festivitatea de premiere de sâmbătă seara de la Câmpulung Moldovenesc să fim, cu toții, fericiți după un eveniment reușit!” – Dan Codreanu, manager Raliul Bucovinei

🏆 Raliul Bucovinei este a X-a etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano 2021 și este organizat de XS Motorsport în colaborare cu Consiliul Județean Suceava, primăriile municipiilor Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Mașina oficială a competiției este Toyota.

🚨 Lista echipaje care beneficiază de cazare gratuită la Raliul Bucovinei:  

EchipajPilotMașina
107HAVRILLA PETERSEAT LEON
144TOADER CRISTIANSEAT IBIZA
117HOBJILĂ GEORGEBMW E36
127ROGOZ IOANRENAULT CLIO
121GEORGESCU EDUARD CONSTANTINVOLKSWAGEN GOLF
101RESIGA EMANUELFORD FIESTA ST
185CORNEA ALEXANDRUSUZUKI SWIFT
124POP ANDREIOPEL CORSA
155SCIRLET SEBASTIANDACIA SANDERO
119CIOBOTEA CRISTIANRENAULT CLIO
136PIEPTU VLADSUZUKI IGNIS SPORT
140FĂNĂȚAN MIRCEARENAULT CLIO
120REY RADUPEUGEOT 208
570MĂDUȚA ADRIANAUDI A3
141IENASEL CATALINMINI COOPER

About Post Author

You may have missed